Partners

 

 

Het realiseren van dienstverleningsdoelstellingen bij klantgeoriënteerde organisaties, dat is de missie van JCC Software. Zo abstract als deze missie ook mag klinken, we geven hier in de praktijk een concrete en praktische invulling aan. Dat doen we door kennis en energie van onze klanten en mede­werkers te bundelen om oplossingen te ontwikkelen en implementeren waarmee we onze opdrachtgevers verder brengen in het streven hun organisatie klantgerichter en efficiënter te laten functioneren. Een werkwijze die inmiddels al meer dan 20 jaar zijn succes bewezen heeft.

De volgende oplossingen hebben wij u te bieden:
► JCC-Afspraken en Reserveringen
► JCC-Personeelsplanning
► JCC-Klantgeleiding
► JCC-Betalen
► JCC-Beeldschermcommunicatie

   

 

 

 

 

Qmatic heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Customer Experience Management-toepassingen voor overheid, retail, gezondheidszorg en financiële sector. Wereldwijd maken jaarlijks 2 miljard mensen gebruik van een Qmatic systeem, dat is 25% van de wereldbevolking! Customer Experience Management vormt de basis voor een efficiënte en verbeterde dienstverlening. De Qmatic-oplossing voorziet in informatie en inzichten waarmee u uw dienstverlening structureel kunt optimaliseren en monitoren. Qmatic helpt u bij het creëren van een positieve klantervaring.

   

 

PinkRoccade Local Government levert al meer dan 30 jaar bedrijfssoftware en diensten aan lokale overheden. De helft van de Nederlandse gemeenten en tal van waterschappen en provincies maken succesvol gebruik van onze oplossingen. Daardoor zijn ze beter in staat hun wettelijke taken uit te voeren en kunnen ze hun bedrijfsvoering verder optimaliseren. Zodat ze uiteindelijk een efficiënte, snelle en gestroomlijnde dienstverlening naar burgers en bedrijven kunnen verzorgen.

   

 

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. We verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers.

   

 

PROCURA BV staat gemeenten al meer dan 40 jaar bij als het gaat om dienstverlening naar hun burgers. De bevolkingsapplicatie is daar een belangrijke schakel in. We zijn ons bewust van de waarde van informatie voor het verbeteren van deze dienstverlening. Zaakgericht werken is een middel om werkprocessen inzichtelijker te maken naar burgers toe, naar collega's onderling en naar het management. Daarom ondersteunen wij het initiatief van de NVVB voor het opzetten van een Dashboard Dienstverlening van harte. We verwachten daarin de komende tijd belangrijke stappen te zetten.

   

SYNAXION is al sinds 2003 actief op het gebied van Monitoring en Business Intelligence (BI), met een sterke focus op gemeentelijke overheid, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Met dashboards, KPI’s en content maakt Synaxion Business Intelligence en Monitoring toegankelijk, zonder langdurige trajecten en enorme kostenposten. Organisaties in deze markten hoeven daardoor niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden en kunnen direct starten met de Monitoring & Business Intelligence oplossingen van Synaxion. Naast deze generieke oplossingen, levert Synaxion ook maatwerk waar dit nodig is. Zo staat u er nooit alleen voor

 

Een moment a.u.b.